Properties listed in Truall

TOKE PER SHITJE TEK RRUGA ULLISHTES

€ 200
Toke per shitje tek rruga Ullishtes. Siperfaqe 5000 m2, me cmim 200 m2. I pershtatshem per ...
Toke per shitje tek rruga Ullishtes. Siperfaqe 5000 m2, me cmim 200 m2. I pershtatshem per ndertim .Per me shume in ...
Truall

SHITET TOKE NE MJULLE BATHORE

€ 200
Shitet 2000 m2 toke ne Mjulle, Bathore. E pershtatshme per ndertim dhe eshte i aksesueshem ...
Shitet 2000 m2 toke ne Mjulle, Bathore. E pershtatshme per ndertim dhe eshte i aksesueshem nga rruga kryesore. Per ...
1 m2details
1
Truall

TOKE NE SHITJE , PRUSH.

€ 30,000
Shitet toke ne Prush. Siperfaqe totale 300m2 . Ideale per ndertim (vila , shtepi, etj). Cm ...
Shitet toke ne Prush. Siperfaqe totale 300m2 . Ideale per ndertim (vila , shtepi, etj). Cmimi 100 euro /m2. Dispono ...
2
Truall

TOKE NE SHITJE , PRUSH.

€ 604,500
Shitet toke ne Prush. Siperfaqe totale prej 9300m2. Ideale per magazina , kapanone  e ...
Shitet toke ne Prush. Siperfaqe totale prej 9300m2. Ideale per magazina , kapanone  etj. Disponon dokumentacio ...
2
Truall

SHITET TOKE ARE , SHKOZE.

€ 55,000
Shitet toke are ne Shkoze . Ka nje siperfaqe totale prej 480 m2. Ideale per ndertim truall ...
Shitet toke are ne Shkoze . Ka nje siperfaqe totale prej 480 m2. Ideale per ndertim trualli. Disponon certifikate p ...
1
Truall

TOKE ARE PER SHITJE , PRUSH.

€ 112,000
Shitet toke are  ne Prush , prane magazinave te Cash&Carry. Siperfaqja totale esh ...
Shitet toke are  ne Prush , prane magazinave te Cash&Carry. Siperfaqja totale eshte 1600m2. Ideale per mag ...
Translate »

Compare Listings