Your search results

Më Kontakto

Planifiko një takim

Pronat

Të gjitha (1)

JEPET ME QIRA SUPER APARTAMENT 1+1 TE SQUARE...

€ 550
Super apartament me qira tek Square21, rruga e Kavajes Tipologjia e apartamentit 1+1 me ballkon Mobilim i ri dhe i paban ...
Super apartament me qira tek Square21, rruga e Kavajes Tipologjia e apartamentit 1+1 me ballkon Mobi ...
€ 550

Compare Listings