Properties listed in Truall

Truall

TOKE PER SHITJE TEK RRUGA ULLISHTES

€ 200
Size5,000 m2
5,000 m2
Toke per shitje tek rruga Ullishtes. Siperfaqe 5000 m2, me cmim 200 m2. I pershtatshem per ndertim .Per me shume informa ...
Toke per shitje tek rruga Ullishtes. Siperfaqe 5000 m2, me cmim 200 m2. I pershtatshem per ndertim . ...
€ 200
Truall

SHITET TOKE NE MJULLE BATHORE

€ 200
Size2,000 m2
2,000 m2
Shitet 2000 m2 toke ne Mjulle, Bathore. E pershtatshme per ndertim dhe eshte i aksesueshem nga rruga kryesore. Per me sh ...
Shitet 2000 m2 toke ne Mjulle, Bathore. E pershtatshme per ndertim dhe eshte i aksesueshem nga rruga ...
€ 200
Truall

TOKE NE SHITJE , PRUSH.

€ 30,000
Shitet toke ne Prush. Siperfaqe totale 300m2 . Ideale per ndertim (vila , shtepi, etj). Cmimi 100 euro /m2. Disponon dok ...
Shitet toke ne Prush. Siperfaqe totale 300m2 . Ideale per ndertim (vila , shtepi, etj). Cmimi 100 eu ...
€ 30,000
Truall

TOKE NE SHITJE , PRUSH.

€ 604,500
Shitet toke ne Prush. Siperfaqe totale prej 9300m2. Ideale per magazina , kapanone  etj. Disponon dokumentacion te rregu ...
Shitet toke ne Prush. Siperfaqe totale prej 9300m2. Ideale per magazina , kapanone  etj. Disponon do ...
€ 604,500
Truall

SHITET TOKE ARE , SHKOZE.

€ 55,000
Shitet toke are ne Shkoze . Ka nje siperfaqe totale prej 480 m2. Ideale per ndertim trualli. Disponon certifikate prones ...
Shitet toke are ne Shkoze . Ka nje siperfaqe totale prej 480 m2. Ideale per ndertim trualli. Dispono ...
€ 55,000
Truall

TOKE ARE PER SHITJE , PRUSH.

€ 112,000
Shitet toke are  ne Prush , prane magazinave te Cash&Carry. Siperfaqja totale eshte 1600m2. Ideale per magazina , ka ...
Shitet toke are  ne Prush , prane magazinave te Cash&Carry. Siperfaqja totale eshte 1600m2. Idea ...
€ 112,000
Truall

SHITET TOKE ARE NE PEZE

€ 100,000
Shitet toke ne peze shume afer rruges kryesore 4 dylym. CMIMI 100,000 EURO Per me shume kontaktoni 00355685210007
Shitet toke ne peze shume afer rruges kryesore 4 dylym. CMIMI 100,000 EURO Per me shume kontaktoni 0 ...
€ 100,000
Truall

TOKE NE SHITJE, NE MJULL-BATHORE.

Size1,000 m2
1,000 m2
Shitet Toke 1000 m2 ne Mjull-Bathore, prane TEG ! Toka ka nje siperfaqe totale 1000 m2 dhe eshte i pershtatshem per nder ...
Shitet Toke 1000 m2 ne Mjull-Bathore, prane TEG ! Toka ka nje siperfaqe totale 1000 m2 dhe eshte i p ...
Rezidenciale

GODINE 3-KATSHE NE SHITJE, NE AUTOSTRADEN TI...

€ 1,500,000
Size1,200 m2
1,200 m2
Në autostradën Tiranë – Durrës, km 1.5, shitet truall + godine 3 kateshe. • Me dokumentacion të rregullt. • Truall ...
Në autostradën Tiranë – Durrës, km 1.5, shitet truall + godine 3 kateshe. • Me dokumentacion t ...
€ 1,500,000

Compare Listings