Properties listed in Bathore|Mjulle

Truall

SHITET TOKE NE MJULLE BATHORE

€ 200
Shitet 2000 m2 toke ne Mjulle, Bathore. E pershtatshme per ndertim dhe eshte i aksesueshem ...
Shitet 2000 m2 toke ne Mjulle, Bathore. E pershtatshme per ndertim dhe eshte i aksesueshem nga rruga kryesore. Per ...
1 m2details
Translate »

Compare Listings