Properties listed in Radhime

Komerciale

HOTEL PER SHITJE NE RADHIME, VLORE

Size6,500 m2
6,500 m2
HOTEL PER SHITJE NE RADHIME,VLORE Hoteli pozicionohet ne vijen bregdetare dhe ka akses direkt me rrugen kryesore. Inform ...
HOTEL PER SHITJE NE RADHIME,VLORE Hoteli pozicionohet ne vijen bregdetare dhe ka akses direkt me rru ...

Compare Listings