Properties listed in Rruga e Barrikadave

Rezidenciale

APARTAMENTE 1+1 DHE 2+1 NE SHITJE, TE RRUGA ...

Apartamente  me tipologji 1+1 dhe 2+1 ne shitje, te rruga e Barrikadave. Siperfaqe, kate dhe planimetri te ndryshme. Ven ...
Apartamente  me tipologji 1+1 dhe 2+1 ne shitje, te rruga e Barrikadave. Siperfaqe, kate dhe planime ...

Compare Listings